Zupa z cukinii z bazylią

Zupa z cukinii z bazylią
Zupa z cukinii z bazylią może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z cukinii i bazylii, Zupa Z Cukinii I Bazylii, oraz Zupa Z Cukinii Bazylia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, roztopić masło na umiarkowanie wysokim ogniu. Wymieszać z posiekaną bazylią, następnie dodać kostki chleba i wrzucić do pokrycia z masłem. Kostki chleba doprawiamy solą i pieprzem. Gotować, mieszając, przez około 3 protokół, lub aż kostki chleba są lekko tosty i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
świeża Resztkaświeża Resztka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Przenieść na talerz.
3
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać seler, cebula, liść laurowy i tymianek i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 20 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanego. Wymieszać z cukinią i bulionem, doprawić solą i pieprzem i gotować zupę, aż cukinia będzie miękka, około 10 minut. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
5
Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie gładka. Odstawić zupę do rondla i delikatnie podgrzać. Doprawić solą i pieprzem. Zupę wrzucić do miseczek, na wierzch z grzankami i liśćmi bazylii i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
GrzankiGrzanki
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn