Zupa z cukinii z bazylią
Zupa z cukinii z bazylią może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z cukinii i bazylii, Zupa Z Cukinii I Bazylii, oraz Zupa Z Cukinii Bazylia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło na umiarkowanie wysokim ogniu. Wymieszać z posiekaną bazylią, następnie dodać kostki chleba i wrzucić do pokrycia z masłem. Kostki chleba doprawiamy solą i pieprzem. Gotować, mieszając, przez około 3 protokół, lub aż kostki chleba są lekko tosty i chrupiące.
W dużym ciężkim rondlu roztopić masło w oliwie z oliwek.
Dodać seler, cebula, liść laurowy i tymianek i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, o 20 protokół. Zwiększyć ciepło do umiarkowanego. Wymieszać z cukinią i bulionem, doprawić solą i pieprzem i gotować zupę, aż cukinia będzie miękka, około 10 minut. Wyrzucić liść laurowy.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie gładka. Odstawić zupę do rondla i delikatnie podgrzać. Doprawić solą i pieprzem. Zupę wrzucić do miseczek, na wierzch z grzankami i liśćmi bazylii i podawać.