Zupa z ciecierzycy z Chardą Szwajcarską

Zupa z ciecierzycy z Chardą Szwajcarską
Zupa z ciecierzycy z boćwiny Szwajcarskiej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 253 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, tubetti, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Zupa z ciecierzycy, szynki i boczku szwajcarskiego Neely, Zupa pomidorowo-Ciecierzycowa z ryżem i Chardą Szwajcarską, oraz Gulasz z ciecierzycy, kopru włoskiego i boczku szwajcarskiego z brązowym ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Puree połowę ciecierzycy z 1 1/2 szklanki bulionu w blenderze lub robocie kuchennym. W dużym garnku rozgrzać olej na umiarkowanie małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać marchew, cebula, seler, czosnek, i rozmaryn i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać w pozostałej 1 1/2 szklanki bulionu, puree ciecierzycy, całe ciecierzyca, liść laurowy, płatki czerwonej papryki, pomidory, tubetti, i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TubettiTubetti
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj szwajcarski chard do garnka. Dusić, aż chard jest miękka i makaron jest zrobione, 5 do 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usunąć liść laurowy. Wymieszać z czarnym pieprzem. Jeśli zupa zgęstnieje zbyt mocno na stojąco, wymieszaj więcej bulionu lub wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Rekomendacja wina: ponieważ czerwone wino akcentuje gorycz szwajcarskiej chard, spróbuj pełnowartościowego tocai friulano. Jego orzechowy smak będzie odzwierciedleniem ciecierzycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn