Need a dairy free main course? Zupa z chińskich pierogów może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pierogi, olej sezamowy, ocet balsamiczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Chińskich Pierogów, Zupa z chińskich pierogów (上湯水餃), oraz Chińska Zupa Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić bulion, imbir, sos sojowy, wino, ocet, olej sezamowy, cukier i szczyptę soli do wrzenia w garnku zupy na dużym ogniu. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 10 protokół.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.