Brukselka i jęczmień zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, bulion z kurczaka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Jęczmień i brukselka, Pieczona Brukselka I Żurawina Z Jęczmieniem, oraz Jęczmień Z Brukselką, Szpinakiem I Edamamem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmierz rosół z kurczaka w dużym garnku do zupy. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać fasolę, rzep, pora, marchew i jęczmień; dusić na średnim ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Rzepa
Jęczmień
Dodatki (opcjonalnie)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Dodać brukselkę i zielony pieprz. Doprawić solą i pieprzem. Dusić, aż kiełki będą miękkie, o 30 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Kiełki
4
Roztopić masło w małym rondelku na średnim ogniu, mieszając, aż zacznie brązowieć.