Zupa z boczku ziemniaczanego Becca
Zupa z boczku ziemniaczanego Becca może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka amerykańskiego sera, bekonu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem, Zupa boczkowo-ziemniaczana, oraz Zupa Ziemniaczana Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ugotowany boczek w dużym garnku na średnim ogniu; dodaj ziemniaki, bulion z kurczaka, marchew, cebulę, pietruszkę, nasiona selera, sól i pieprz. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, przykryć garnek pokrywką, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, mieszając często i lekko puree ziemniaki, aż ziemniaki są w pełni ugotowane, co najmniej 20 minut.
W razie potrzeby dodaj dodatkowy bulion z kurczaka.
Mleko i mąkę ubić razem w misce lub miarce do uzyskania piany; powoli wlewać do zupy, ciągle mieszając. Przynieść zupę z powrotem na wolnym ogniu i gotować, aż zupa zgęstnieje, 3 do 5 protokół.
Wyjąć zupę z ognia i wymieszać z amerykańskim serem, aż do całkowitego rozpuszczenia. Zupę z chochli przełożyć na miseczki i udekorować zieloną cebulką.