Zupa Z Białej Dyni
Biała zupa z dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 646 kalorii, 45g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $5.1 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka fasoli maślanej, brzoskwini, ogórka kirby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać dynię, można śledzić to danie główne z Desery Dyniowe: Pumpkin Cream Puffs jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem, Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem, oraz Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów.
Instrukcje
Wytnij okrągłą pokrywkę w górnej części dużej dyni. Trzon będzie służył jako uchwyt. Wyjmij nasiona i luźne włókno. Zwrócić pokrywkę i odstawić na bok.
Zupa: posiekać mniejszą dynię i pokroić miąższ w kostkę. Odmierz 1 szklankę miąższu, a pozostałą część zachowaj do innego użycia.
Usunąć zewnętrzną skórę; rezerwy. W dużym czajniku przynieś 1 kwartę wywaru z kurczaka do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień, dodać pierś z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez.
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić do ostygnięcia.
Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wyrzucić skórę i kości i rozdrobnić mięso. Usuń piankę z wierzchu kolby. Doprowadzić czas z powrotem do łagodnego wrzenia i gotować fasolki masła, aż prawie miękkie.
Usunąć fasolę łyżką szczelinową i rezerwy. Doprowadzić czas z powrotem do łagodnego wrzenia i gotować fasolki masła, aż prawie miękkie.
Usunąć łyżką szczelinową i rezerwy.
Do dużego garnka wlać pozostałą ćwiartkę wywaru z kurczaka. Odcedzić wywar kłusowniczy przez sito o drobnej siatce do dużego garnka wywaru. Doprowadzić bulion do lekkiego wrzenia i dodać kornichony, kukurydzę, paprykę i pomidory. Dusić przez 10 minut.
Dodaj szalotki, zastrzeżone fasola, dynia, owoce, i rozdrobnione kurczaka i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 protokół.
Sprawdź przyprawy i dodaj sól i pieprz do smaku.
Zupę wlać do dyni i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;