Zupa Wołowo-jęczmienna

Zupa Wołowo-jęczmienna
Zupa z wołowiną i jęczmieniem to przepis bezmleczny, składający się z 8 porcji. To danie główne ma 341 kalorii, 33 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Za 2,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis zachwycił 16 osób. Jest idealna na jesień. Jeśli masz pod ręką marchewkę, ostrą brązową musztardę, liść laurowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 50 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 81%, to danie jest super. Seria Zupy Wołowe – Część 2: Zupa Wołowo-jęczmienna, Zupa Wołowo-jęczmienna i Zupa Wołowo-jęczmienna są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku usmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmować na ręczniki papierowe. Brązowa wołowina w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Usuń i odłóż na bok.
3
Na tej samej patelni podsmaż cebulę, marchewkę i grzyby, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj wino, mieszając, aby poluzować przyrumienione kawałki z patelni. Wymieszaj 4 szklanki bulionu, musztardę, tymianek, liść laurowy i wołowinę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 1 godzinę lub do momentu, aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wymieszać kaszę jęczmienną, sól, pieprz i pozostały bulion. Wróć do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki. Wyrzuć liść laurowy. Wymieszaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn