Zupa wołowa warzywna III
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Warzywna zupa wołowa III może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 40g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jeśli masz bulion wołowy, smalec, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu roztopić smalec. Wołowinę ugotować na tłuszczu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron; odcedzić.
Wlać wodę i koktajl z soku pomidorowo-warzywnego. Wymieszać w cebuli, Worcestershire, chili w proszku, sól i bulion. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.
Wymieszaj marchew, seler i ziemniaki i gotuj jeszcze 20 do 40 minut, aż warzywa osiągną pożądaną kruchość.