Zupa Warzywno-Wołowo-Jęczmienna

Zupa Warzywno-Wołowo-Jęczmienna
Zupa warzywno-wołowo-jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz jęczmień do szybkiego gotowania, pomidory w puszkach, bardzo chudą mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jęczmień szybkiego gotowania można śledzić to danie główne z Ciasteczka orzechowe, jęczmienne i kakaowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Jarzynowa Wołowa Jęczmienna, Warzywna Zupa Wołowo-Jęczmienna, oraz Zupa Warzywna, Wołowa I Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 3-ćwiartkowym gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż do całkowitego ugotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa i jęczmień będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
JęczmieńJęczmień

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn