Zupa Wapniowa-Kości Wołowe

Zupa Wapniowa-Kości Wołowe
Zupa wapniowa - kości wołowe może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz wodorosty nori, pieprz, grzyby, takie jak shiitakes i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku, Pieczone żeberka lub żeberka wołowe, oraz Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bez glutenu, bez orzechów, bez soi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce moczyć jęczmień w 8 szklankach wody przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Odcedzić i wyrzucić water.In duży, ciężki, nie aluminiowy garnek do zupy na dużym ogniu doprowadza wodę, kości wołowe, cebulę, czosnek, liść laurowy i ocet do wrzenia. Odtłuszczone pianki z zapasów przez pierwsze kilka minut, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować przez 2 godziny, odkryte.Odcedzić wywar i wyrzucić lub zapisać składniki zapasów. Wypłucz i wytrzyj garnek do czysta, zwróć do niego zapas i umieść z powrotem na małym ogniu, aby gotować na wolnym ogniu. Najlepiej jest utrzymać tłuszcz unoszący się na wierzchu zapasów, ponieważ wapń musi być spożywany z tłuszczem, aby zostać wchłoniętym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WołowaKość Wołowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodać jęczmień i grzyby do gotującego się wywaru i gotować około 1 ½ godziny, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
JęczmieńJęczmień
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodać jarmuż, wodorosty nori, sos sojowy i pieprz i dusić 15 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
JarmużJarmuż
NoriNori
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia98
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn