Zupa wapniowa - kości wołowe może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jeśli masz wodorosty nori, pieprz, grzyby, takie jak shiitakes i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ugotuj książkę: pieczeń wołowa na kościach szpiku, Pieczone żeberka lub żeberka wołowe, oraz Mielona wołowina z kędzierzawym jarmużem bogatym w wapń (bez jaj, bez glutenu, bez orzechów, bez soi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce moczyć jęczmień w 8 szklankach wody przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odcedzić i wyrzucić water.In duży, ciężki, nie aluminiowy garnek do zupy na dużym ogniu doprowadza wodę, kości wołowe, cebulę, czosnek, liść laurowy i ocet do wrzenia. Odtłuszczone pianki z zapasów przez pierwsze kilka minut, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować przez 2 godziny, odkryte.Odcedzić wywar i wyrzucić lub zapisać składniki zapasów. Wypłucz i wytrzyj garnek do czysta, zwróć do niego zapas i umieść z powrotem na małym ogniu, aby gotować na wolnym ogniu. Najlepiej jest utrzymać tłuszcz unoszący się na wierzchu zapasów, ponieważ wapń musi być spożywany z tłuszczem, aby zostać wchłoniętym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość Wołowa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać jęczmień i grzyby do gotującego się wywaru i gotować około 1 ½ godziny, przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jęczmień
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4
Dodać jarmuż, wodorosty nori, sos sojowy i pieprz i dusić 15 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Wodorosty Morskie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie