Zupa Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 90 g tłuszczu, oraz w sumie 2180 kalorii. Na 13,5 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałki muszkatołowej, tortellini z serem, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku 6-quart na średnim ogniu. Przykryć i gotować czosnek, seler, marchew i cebula na maśle 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z bulionem i wodą.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Wymieszaj tortellini. Przykryć i dusić około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż tortellini będą miękkie.
Wymieszać natkę pietruszki, pieprz i gałkę muszkatołową. Przykryć i dusić 10 minut. Każdą porcję doprawić serem.