Zupa Tortellini

Zupa Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 99g białka, 90 g tłuszczu, oraz w sumie 2180 kalorii. Na 13,5 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gałki muszkatołowej, tortellini z serem, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini i zupa kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku 6-quart na średnim ogniu. Przykryć i gotować czosnek, seler, marchew i cebula na maśle 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z bulionem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Wymieszaj tortellini. Przykryć i dusić około 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż tortellini będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
4
Wymieszać natkę pietruszki, pieprz i gałkę muszkatołową. Przykryć i dusić 10 minut. Każdą porcję doprawić serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn