Zupa Tom Yum Koong

Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i pescatariańska? Tom Yum Koong zupa może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 67 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 230 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Jesień. Wiele osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Mieszanka galangal, sok z limonki, pasta chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim trawa cytrynowa i pokroić na kawałki wielkości zapałek.
Dodaj głowy krewetek i muszle do wody, a następnie gotować przez 20 protokół. Wyłącz ogień. Namoczyć głowy i muszle przez kolejne 20 minut przed odrzuceniem.
Trim trawa cytrynowa i pokroić na kawałki wielkości zapałek.
Dodaj bulion, trawę cytrynową, liście limonki kaffir, galangal, chili padi, sos rybny, sok z limonki, cukier i pastę chili do garnka i zagotuj. Po gotowaniu przez 5 minut dodajemy krewetki i oba grzyby. Gotować przez kolejne 10 minut.