Zupa Szpinakowo-Tortellini

Zupa Szpinakowo-Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy szpinak-Tortellini. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbek czosnku, parmezan, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Tortellini i szpinak, Zupa Tortellini Ze Szpinakiem, oraz Zupa Tortellini Ze Szpinakiem.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki zagotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj szpinak, duszone pomidory i czosnek, i powrót mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Wymieszać tortellini i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
4
Każdą porcję posypać równomiernie rozdrobnionym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
5
Uwaga: do celów testowych użyliśmy kostek bulionowych Knorr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywna Kostka BulionowaWarzywna Kostka Bulionowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn