Zupa Szparagowa Pieczona

Zupa Szparagowa Pieczona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj prażonej zupy szparagowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do Jesień. Mieszanka szparagów, czosnek, nie-kurczak" bulion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Szparagowa Pieczona, Zupa z pieczonego czosnku i szparagów, oraz Kremowa Pieczona Zupa Szparagowa.

Instrukcje

1
Szparagi ułożyć na blasze wyłożonej silikonową wkładką lub papierem do pieczenia. Piecz przez 10 minut. Szparagi obrócić i posypać cebulą i czosnkiem. Piecz jeszcze przez około 10 minut, aż szparagi będą bardzo miękkie. Jeśli coś wygląda na zbyt Browninga, wyjmij to. (Ważna Uwaga: te kierunki są dla grubszych szparagów. Cienkie szparagi mogą zająć znacznie mniej czasu, więc zacznij od 6 minut, obróć i dodaj cebulę i czosnek, a następnie sprawdź ponownie w 5.) Podczas smażenia szparagów wymieszaj 1/2 szklanki bulionu z nerkowcami i pieprzem, aż będzie gładka. Zostaw w mikserze. Gdy szparagi są gotowe, wybierz kilka najlepiej wyglądających włóczni, Usuń wierzchołki i odstaw do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pozostałe szparagi pokroić na kawałki i włożyć wraz z cebulą i czosnkiem do blendera, wraz z pozostałym bulionem. Blendera przykryć i zmiksować na wysoki poziom, aż będzie idealnie gładka. Jeśli używasz Vita-
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wymieszać, można wymieszać na wysokiej przez kilka minut, aż do gorącego rurociągu(zdejmij środkową filiżankę i przykryj ręcznikiem kuchennym, aby umożliwić ucieczkę pary). W przeciwnym razie wlać zupę do rondla i podgrzewać do gorąca, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
W razie potrzeby dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wlać do miseczek i posypać startą skórką z cytryny lub pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Każdą miskę udekorować zarezerwowanymi szparagami i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn