Zupa Shiitake-i-Swiss-Chard z ręcznie krojonym makaronem

Zupa Shiitake-i-Swiss-Chard z ręcznie krojonym makaronem
Zupa Shiitake-i-Swiss-Chard z ręcznie krojonym makaronem wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ta zupa ma 183 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,89 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, wodę, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Shiitake-i-Swiss-Chard z ręcznie krojonym makaronem, Chard szwajcarski duszony w maśle Shiitake, oraz Chard szwajcarski smażony z grzybami Shiitake.

Instrukcje

1
W dużym garnku połączyć kombu z 14 szklankami wody i doprowadzić do duszenia. Gotować na małym ogniu, bez gotowania, przez 30 minut. Wyrzucić kombu i doprowadzić bulion do wrzenia gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
KombuKombu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać zmielone grzyby i powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Zdjąć z ognia, przykryć i pozostawić strome przez 30 minut.
4
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w hak do ciasta mieszaj mąkę i wodę ze średnią prędkością, aż mąka zostanie zwilżona. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj, aż powstanie gładkie, jędrne, elastyczne ciasto, od 8 do 10 minut. Owinąć ciasto w plastik; odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Odcedzić bulion do żaroodpornej miski. Wytrzyj garnek i zwróć do niego bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj sos sojowy i mirin i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
7
Dodać pokrojone shiitakes i szwajcarski chard i gotować tylko do miękkości, 2 protokół; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
8
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Używając kółka do ciasta, pokrój ciasto na nierówne paski. Doprowadzić bulion z powrotem do wrzenia i dodać makaron. Gotować, mieszając, do miękkości i zupa jest lekko zagęszczona, 5 minut. Kadzi zupę do miski i udekorować kimchi i trochę miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
KimchiKimchi
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn