Zupa selerowo-ryżowa z trawą cytrynową
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Zupa selerowo-ryżowa z trawą cytrynową może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 137 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Mieszanka ryżu, selera, soli morskiej i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Krem Z Selera Z Ryżem, Tajska miska z kurczakiem z kurczaka z ryżem kokosowym z trawy cytrynowej, oraz Ryż Kokosowy Z Trawy Cytrynowej.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i dodać cebulę i seler. Przykryć i pocić przez 20-25 minut lub aż będą miękkie.
Dodaj trawę cytrynową i ryż pełnoziarnisty i gotuj przez kilka minut.
Dodać wino i wywar, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, pod przykryciem, przez 1 godzinę.
Dodać dziki ryż i nadal gotować przez kolejne 30 minut. Tymczasem, jeśli używasz go, na parze szpinak.Zupę doprawiamy do smaku i mieszamy ze szpinakiem tuż przed podaniem.