Zupa rybna „Przeminęło”.

Zupa rybna „Przeminęło”.
Gone Fishin Chowder zajmuje około 55 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 124 kalorie , 9 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i całej 30 . Udaj się do sklepu i kup tymianek, seler, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić je dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 38% , to danie jest raczej złe. Gone Fishin' Brownie Bites , Gone Fishin' Trail Mix i Goin' Fishin' Cupcakes są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, na średnim ogniu, usmaż boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Odcedzić, zachowując 1 łyżeczkę soku. Boczek pokruszyć i odłożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
W zarezerwowanej zalewie podsmaż cebulę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać wodę, ziemniaki, marchewkę, seler, sól i pieprz. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Dodać pomidory, pietruszkę i boczek; gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
6
Dodaj rybę; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór do ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. The Premonition Cellars Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Piwnice Przeczuć Pinot Noir
Piwnice Przeczuć Pinot Noir
Wino to charakteryzuje się skoncentrowanymi aromatami wiśni, żurawiny i truskawek z nutami przypraw ziołowych, aromatem kopru włoskiego i dębu. Owoce czerwonych jagód, cierpka żurawina, malina i przyprawy pokrywają paletę, kończąc soczystą kwasowością. Ten chłodny rok pozwolił zachować naturalną kwasowość, a powolne dojrzewanie pozwoliło uzyskać pięknie zbalansowane wino o niskiej zawartości alkoholu. Wino to leżakowało przez 20 miesięcy w beczce z francuskiego dębu i przeplatało się z nim ciepłymi, tostowymi aromatami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn