Zupa rybna prowansalska może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, cebulę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tuńczyk Provencale, Kalafior Provencale, oraz Lambcarre Provencale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; saute 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać pokruszoną paprykę czerwoną i 5 kolejnych składników (pokruszoną paprykę czerwoną przez liść laurowy) i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
4
Dodać ziemniaki; przykryć i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
Dodać wodę i wino; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodać rybę i pietruszkę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 2 minuty lub aż ryba zostanie wykonana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Usunąć z ognia; wyrzucić liść laurowy. Wymieszać w pół na pół, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina Wieprzowa
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.