Zupa Rybna

Zupa Rybna
Zupa rybna może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 446 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 951 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sok z małży, tymianek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa Rybna, Zupa Rybna, oraz Zupa Rybna.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej i masło na dnie dużego garnka (6-qt) na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj wino, jeśli używasz, i podgrzej ogień, gotuj, odsłonięte, aż wino zmniejszy się o połowę. (Jeśli nie używasz wina, dodaj 1/4 szklanki wody z sokiem z małży.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Dodaj ziemniaki, sok z małży, liść laurowy, tymianek, sól i pieprz, i Old Bay spice. (Ziemniaki powinny być ledwo pokryte płynem w garnku. Jeśli nie, dodaj wodę tak, że są.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie obniżyć ogień do średniego i gotować, pokryte, aż ziemniaki są prawie gotowe, o 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Podgrzać śmietanę: w oddzielnym garnku podgrzać śmietanę, aż stanie się Parna (nie zagotuje się).
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Dodaj rybę do garnka z ziemniakami i dodaj rozgrzaną śmietanę. Wróć do pieca. Gotować na małym ogniu, odkryte, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Miej oko na upał! Jeśli używasz prostego ciężkiego kremu, powinieneś łatwiej unikać zwilżania, nawet jeśli zupa zaczyna się gotować. Ale jeśli podstawiasz lekką śmietanę, pół na pół lub mleko, mieszanina prawdopodobnie się zsiadnie, jeśli zbliży się do temperatury wrzenia (jeden z powodów, dla których lubię używać prostej ciężkiej śmietany).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny KremJasny Krem
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
3
Utrzymuj temperaturę tak, aby ledwo stała się Parna, ale nie gotowała się na wolnym ogniu.
4
Gdy ryba jest po prostu gotowane przez, zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Wymieszać z natką pietruszki. Smaki poprawią się, jeśli zupa odpocznie 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
6
Podawać z chrupiącym chlebem lub krakersami ostrygowymi (nie dla wersji bezglutenowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Z OstrygKrakersy Z Ostryg
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose

Zupa rybna w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Chardonnay i Riesling. Gulasz rybny, w zależności od składników, może być łączony ze wszystkim, od ostrej bieli, takiej jak sauvignon blanc, przez musujące różowe (szczególnie dla bouillabaisse) do kwaśnej Czerwieni, takiej jak pinot noir (szczególnie dla cioppino). Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn