Zupa Rybna
Zupa rybna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 290 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka soli, seler, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest super. Spróbuj Umrzeć za zupę rybną, Zupa Rybna, oraz JFK ' s Fish Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i seler; gotować 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż miękka.
Wymieszać ziemniaki, kukurydzę i bulion.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu około 5 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Dodać całe filety rybne. Przykryć; gotować 5 do 7 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. W miarce wymieszaj mleko i skrobię kukurydzianą; wymieszaj z zupą. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.