Zupa Ravioli i Warzyw

Zupa Ravioli i Warzyw
Ravioli i zupa warzywna to danie główne dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 20 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 485 kalorii . Za 2,24 dolara za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób uznało ten przepis za smaczny i sycący. Ten przepis z Foodnetwork wymaga bagietki, bulionu warzywnego, selera i endywii. Jest idealny na zimę . Kilku osobom bardzo spodobało się to danie śródziemnomorskie. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 94% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Garden Vegetable Ravioli With Tomato Brodo , Mini Meatball & Ravioli Soup With Garlic Croutons i Bbq Chicken and Goat Cheese Ravioli .

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, marchewkę, seler i tymianek i smaż, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Dodaj bulion i 3 szklanki wody i zwiększ ogień do wysokiego. Przykryj i doprowadź do wrzenia, a następnie dodaj ravioli. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż ravioli będą miękkie (patrz etykieta, aby uzyskać przybliżony czas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj escarole do zupy i gotuj, mieszając, aż zwiędnie. Dopraw solą i pieprzem. Rozlej zupę do misek i posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
EscaroleEscarole
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
5
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Zdjęcie autorstwa Andrew Purcella
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn