Zupa Przyprawowa Kalafior Złoty

Zupa Przyprawowa Kalafior Złoty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać złoty kalafior przyprawa zupa spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 555 kalorii, 15g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kozieradki, nasiona kminku, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa Kalafiorowa Paleo Golden, Złota Zupa Ziemniaczano-Kalafiorowa, oraz Zupa Kalafiorowa Z Marokańskimi Przyprawami.

Instrukcje

1
Na ciężkiej patelni, wysusz kminek, musztardę i Nasiona kozieradki, aż nasiona gorczycy zaczną pękać, a następnie zdejmij z ognia i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KozieradkiNasiona Kozieradki
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu i delikatnie gotować cebulę, pieprz, imbir, czosnek, i chilis do miękkości, ale nie brązowy.Wymieszaj kurkumę i prażone nasiona z kremem kokosowym, bulionem, zmielonymi migdałami i kalafiorem. Gotować na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości kalafiora. Mieszać regularnie. Doprawić skórką z limonki, sokiem, cukrem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Krem KokosowyKrem Kokosowy
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KurkumaKurkuma
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn