Zupa pomidorowo-czosnkowa
Zupa pomidorowo-czosnkowa może być tylko zupą, której szukasz. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 168 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, parmezan, bazylia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa Pomidorowo-Czosnkowa, Zupa Czosnkowo-Pomidorowa, oraz Pieczona zupa czosnkowo-pomidorowa.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo miękkie, o 25 protokół.
Dodać mielony czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodać bulion z kurczaka, pomidory i 6 łyżek startego parmezanu. Zupa na wolnym ogniu odkryte 20 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać cienko pokrojoną bazylią i pozostałym parmezanem.