Zwęglona zupa pomidorowa z roztopioną mozzarellą wymaga mniej więcej 38 minut od początku do końca. To danie główne ma 746 kalorii, 25g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,53 USD za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tej receptury. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jest idealny do Jesień. Mieszanka płatków pieprzu, koszernej soli, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier granulowany można zastosować to danie główne z Truskawkowo-Lawendowe Ciastka jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na niesamowity wynik spoonacular 81%. Podobne przepisy są Topiona Mozzarella z grzybami i ziołami, Grillowany Kurczak Ze Szpinakiem I Roztopioną Mozzarellą, oraz Kurczak Salsa Limonka z roztopioną mozzarellą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Podgrzej dużą żeliwną patelnię i dodaj olej rzepakowy. Gdy olej zacznie lekko palić, dodaj pomidory w jednej warstwie. Doprawić solą, do smaku i dodać cukier. Chcesz lekko blistrować skórę, wyciągając wodę z pomidorów, aby zintensyfikować ich smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Pomidor
Cukier
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj wermut. Kontynuuj gotowanie na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermut
4
W garnku z zupą podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek i dodaj czosnek, szalotkę i płatki czerwonej papryki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Szalotka
Czosnek
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodajemy oregano i mieszamy do zmiksowania. Pozostawić do gotowania, na małym ogniu, aż szalotki i czosnek stają się miękkie i półprzezroczyste, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
6
Dodaj pomidory w puszkach i wodę. Podgrzać do temperatury średniej i gotować, aż miąższ pomidora zacznie tracić kształt, 12 do 15 minut. W tym momencie zupa powinna być papkowata i gotowa do blendera. Jeśli nadal są jakieś twarde kawałki, dodaj trochę więcej wody i gotuj przez kilka dodatkowych minut. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Konserwowe
Przyprawy
Pomidor
Woda
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Włóż około połowy zupy pomidorowej do blendera i puree, aż będzie gładka. Następnie puree pieczone pomidory Roma w blenderze do gładkości, dodając pozostałą oliwę przez wierzch w powolnym, stałym strumieniu. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Roma
Zupa Pomidorowa
Oliwa Z Oliwek
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj oba z powrotem do pozostałej grubej zupy. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Zupa
9
Na płaskiej powierzchni pokroić chleb w plasterki o grubości 4 na 1/2 cala. Rozerwij każdy kawałek na dowolny kształt, który ładnie leży na górze misek na zupę (ładne rozdarte krawędzie staną się super chrupiące). Ustawić na tacy i tostować w piekarniku przez 4 do 5 minut, aż lekko złoty i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Tosty
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
10
Chochlę zupę włożyć do naczyń lub małych, odpornych na piekarnik misek. Top z 1 kawałek chleba tostowego na misce. Zakończ z odrobiną rozdrobnionej mozzarelli i broil do złotego koloru, około 2 minut.