Zupa pomidorowa z boczkiem-topi się ser wymaga ok. 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 813 kalorii, 43g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bekon z indyka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Bekon-Pomidorowy Obwarzanek Topi, Klasyczna zupa pomidorowa (i tuńczyk topi się!), oraz Zupa Pomidorowa Z Serem I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz pokrojone w kostkę pomidory, sos Puttanesca i odparowane mleko. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Dusić 10 minut. Praca w partiach, zupa puree w blenderze. Wróć do garnka i wymieszaj z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala