Zupa pomidorowa z boczkiem-ser topi
Zupa pomidorowa z boczkiem-topi się ser wymaga ok. 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 813 kalorii, 43g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bekon z indyka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Bekon-Pomidorowy Obwarzanek Topi, Klasyczna zupa pomidorowa (i tuńczyk topi się!), oraz Zupa Pomidorowa Z Serem I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku połącz pokrojone w kostkę pomidory, sos Puttanesca i odparowane mleko. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Dusić 10 minut. Praca w partiach, zupa puree w blenderze. Wróć do garnka i wymieszaj z bazylią.
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić 1 łyżeczkę majonezu. Top z 1/4 szklanki liści szpinaku, 2 plastry boczku i 2 uncji rozdrobnionego sera.
Umieść kromki chleba na blasze do pieczenia i umieść pod brojlerem. Gotować od 1 do 2 minut, aż ser się rozpuści.
Podawać zupę z topiącym się serem boczkiem.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek i saute 2 protokół.
Dodaj pomidory, oliwki, kapary, pastę anchois, sól i płatki czerwonej papryki i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać wino i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.