Zupa pomidorowa dymna z Klonowo-kandyzowanym boczkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, zupa pomidorowa dymna z boczkiem kandyzowanym klonem może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Ta zupa ma 602 kalorie, 12g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga applewood - wędzonego boczku, koszernej soli i pieprzu, brązowego cukru i wody. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa pomidorowa dymna z Klonowo-kandyzowanym boczkiem, Smoky Pumpkin Beer and Cheddar potato Soup with Candidated Bacon Popcorn, oraz Pieczona zupa z dyni z klonowym boczkiem kandyzowanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Ułóż boczek na papierze i piecz przez 8 minut, aż będzie prawie chrupiący.
Odcedzić olej z blachy do pieczenia.
Boczek posypać cukrem i piec 8 minut, aż zeszkli; ostudzić.
Tymczasem w rondlu roztopić masło w oleju.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmiękną, 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu przez 30 sekund.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, aż ciemnieje, 2 protokół. Wymieszaj granulowany cukier, wędzoną paprykę, skórkę pomarańczową, piment D ' Espelette, 1 łyżkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotuj przez 30 sekund.
Dodaj ros i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj pomidory z sokami; doprowadzić do gotować.
W rondlu wymieszać wodę, sok pomarańczowy i kwaśną śmietanę. Pracując partiami, puree zupę, aż będzie gładka. Odstawić zupę do rondla, doprawić solą i pieprzem. Podgrzać zupę, następnie kadzi do misek i podawać z boczkiem. Alternatywnie zupa może być schłodzona i podawana na zimno.