Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado
Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis służy 6. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka destylowanego octu, dekoruj: szczypiorek, kostki lodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado, Zupa ogórkowa z kremem Wasabi-awokado, oraz Schłodzona surowa zupa z awokado ogórkowa w kremie migdałowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórki przecier wodą, octem i 2 łyżeczkami soli koszernej w partiach w blenderze, aż będą gładkie.
Rozgnieść razem awokado, sok z limonki i pozostałą łyżeczkę soli koszernej, aż będzie gładka.
Ubij jogurt, pastę wasabi, szczypiorek i pieprz do smaku.
Tuż przed podaniem zmiksuj zupę partiami z lodem, aż będzie gładka.
Podawać posypane kremem z awokado.
Zupę (przed zmieszaniem z lodem) i krem z awokado można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać osobno, schłodzone i przykryte.