Zupa Nadziewana Słodką Papryką
Nadziewana Zupa paprykowa może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 84 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 44 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, seler, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Nadziewana Słodką Papryką, Papryka Nadziewana Słodko-Kwaśna, oraz Nadziewana Zupa Pieprzowa podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, na średnim ogniu, gotować wołowinę, aż nie będzie różowa; odcedzić.
Dodać pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia.
Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości ryżu.