Zupa Miso z trawy cytrynowej z pierożkami grzybowymi

Zupa Miso z trawy cytrynowej z pierożkami grzybowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 257 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 118 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, koszerną sól i pieprz, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Make-Ahead Grzybowa Pomidorowa Zupa Chlebowa, Pierogi Wieprzowe, oraz Make - Ahead kurkuma Grzyby Stir-Fry z ziołami i wermiszelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i trawę cytrynową do wrzenia w garnku.
Umieścić miso w małej misce.
Wlać około 1/2 szklanki wrzącej wody do miso i ubijać na gładką masę; wlać do garnka i razem ubijać.
Niech gotować na średnim ogniu, aby zmniejszyć nieco i smaki połączyć, 5 do 7 protokół. Wymieszać ze szpinakiem i gotować na wolnym ogniu, aż tylko zwiędnie, 1 minuta.
Usunąć łodygę trawy cytrynowej i wyrzucić.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż do połysku.
Dodać grzyby i szalotki i doprawić solą i pieprzem.
Saute aż zmiękną i zaczynają chrupiące, 3 do 4 protokół, następnie dodać ocet, włączyć ciepło do niskiej i gotować 1 minutę.
Dodaj sos sojowy i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz będzie prawie sucha, kolejne 2 do 3 protokół.
Przenieść mieszaninę grzybów do sitka wyłożonego papierowym ręcznikiem i wycisnąć nadmiar wilgoci.
Pracując pojedynczo, połóż owijkę wonton w kształcie diamentu twarzą do ciebie.
Umieść 1 czubatą łyżeczkę nadzienia do środka. Zwilż dolne krawędzie owijki wodą palcem, następnie złóż i szczelnie zamknij. W razie potrzeby zamocz jedną krawędź trójkąta i uszczelnij dwie krawędzie, aby wonton wyglądał jak kapelusz biskupi.
Aby natychmiast zjeść, przynieś zupę na wolnym ogniu i gotuj pierogi w zupie przez 2 do 3 minut. Aby zrobić to z wyprzedzeniem, trzymaj pierogi osobno w szczelnym pojemniku.
Wlać zupę do szczelnego pojemnika. Podgrzać zupę z kluskami w kuchence mikrofalowej przez 2 minuty 30 sekund, aż pierogi się nagrzewają i gotują.