Zupa Makaronowa Cheeseburger
Przepis na zupę makaronowo-cheeseburgerową zaspokoi Twój amerykański apetyt w około 30 minut. Za 1,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 8 g białka i 5 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 osobom. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jeśli masz pod ręką makaron z muszlami, ketchupem i musztardą, przyprawą ogórkową i kilkoma innymi składnikami, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten hor d'oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 43%, to danie jest solidne. Makaron Cheeseburger w jednym garnku, Toss z makaronem Cheeseburger i Makaron Cheeseburger z kuchenką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj wodę, zupy i delektuj się. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dodaj makaron. Gotuj bez przykrycia przez 15-20 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki, od czasu do czasu mieszając.
Każdą porcję skropić ketchupem i musztardą.