Zupa Kukurydziana Tex-Mex
Tex-Mex kukurydza Chowder może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, mielony kminek, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmażamy cebulę w margarynie. Wymieszaj mąkę, chili w proszku i kminek.
Dodaj kukurydzę, SOS picante i bulion. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Stopniowo dodawać 1/4 szklanki gorącej mieszanki do twarogu w małej misce. Mieszać do wymieszania.
Do rondla dodaj śmietanę z serem i mleko, mieszając, aż do dobrze wymieszanego.
Podgrzać, ale nie gotować.