Zupa Kukurydziana
Zupa kukurydziana to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chude mleko, bulion z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć odtłuszczone mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowy Chude Mleko Czekolada Budyń jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Zupa z szynki i kukurydzy, Zupa Kukurydziana, oraz Zupa Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nałożyć średni rondel w sprayu do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodaj słodką czerwoną paprykę, cebula, i seler; saute 1 minutę lub do miękkości.
Dodać ziemniaki, sól i rosół z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do ziemniaków jest miękka.
Umieść mąkę kukurydzianą w pojemniku elektrycznego blendera; przykryć i przetworzyć 1 minutę lub do sproszkowania.
Dodaj mleko i 1/2 szklanki kukurydzy do mąki kukurydzianej; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki.
Dodaj przetworzoną mieszaninę kukurydzy i pozostałą 1/2 szklanki kukurydzy do mieszaniny ziemniaków. Gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania, często mieszając.
Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek, a górę każdej porcji z 2 łyżki sera.