Słodko-kwaśna zupa z krewetek to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 430 kalorii, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Idź do sklepu i odbierz thai bird chiles, qt. rosół z kurczaka, ananas i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana zupa pomidorowa ze słodko-kwaśnymi krewetkami, Lekko Słodka Lekko Kwaśna Zupa Z Makaronem Soba, oraz Krewetki słodko-kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zerwać tamaryndowca z cegły i moczyć w 1/3 szklanki ciepłej wody 30 minut, a następnie przepchnąć przez sito i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tamarynd
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Rozgrzać olej w dużym garnku o grubym dnie i smażyć szalotkę, delikatnie mieszając, aż uzyska złoty i chrupiący kolor, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Wlać wszystko, ale o 2 łyżeczki. olej do żaroodpornej miski (rezerwa na inne użycie).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Czosnek ugotować w garnku na średnim ogniu, mieszając, 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Dodaj pastę chili, bulion, 1 szklankę wody, sos rybny, cukier, płyn tamaryndowy i pomidory; doprowadzić do wrzenia, przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
Sos Rybny
Tamarynd
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala