Zupa krem z soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Na 7,63 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1168 kalorii, 55g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis z Home Cooking Adventure Ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, soczewicę, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa krem z soczewicy, Zupa krem z soczewicy, oraz Krem z soczewicy zupa Blender dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W garnku magazynowym rozgrzać olej na średnim i małym ogniu. Cebulę, czosnek, marchew, seler, pietruszka, papryka i podsmażyć przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj paprykę, kminek, suszoną miętę, pomidor i soczewicę i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Mięta
Soczewica
Uncje Płynu świeżej Wody
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3
Dodać zupę jarzynową i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, dodać bazylia, papryka chili i liść laurowy, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są bardzo delikatne do gryzienia.Zupa Puree z mikserem lub robot kuchenny do gładkiej i przecedzić przez sito.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Soczewica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Dodać sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5
Wlać gorącą zupę do rozgrzanych misek i udekorować suszoną miętą, nasionami kminku, plastrami czerwonej papryki chilli i kwaśną śmietaną lub jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Suszona Mięta
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Podawać z cytrynowymi klinami i tostami lub grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Grzanki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki