Zupa krem z karczocha
Krem z karczochów zupa jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz zapakowane w wodę karczochy serca, skondensowany krem z zupy selera, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Dobrze sprawdza się jako zupa. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krem z karczocha i zupa z topinamburu, Masson ' s Cream of Artichoke Soup-zrób tę wyjątkową zupę w domu, oraz Zupa krem z karczocha.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz krem z zupy selerowej i bulionu z kurczaka; mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj karczochy serca i cayenne. Doprowadzić do wrzenia.
Wlać zupę do blendera i miksować, aż konsystencja będzie gładka. Wróć do garnka i powoli wymieszaj śmietanę. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać na gorąco.