Zupa Kiełbasowa
Zupa Kiełbasowa to przepis bezglutenowy na 10 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 307 kalorii. Za 1,06 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne na jesień. Mieszanka ziemniaków, cebuli, kukurydzy ziarnistej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 38%. Ten wynik nie jest aż tak super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa kremowa z jarmużem i kiełbasą Crock Pot (Keto, Paleo, Whole30), Zupa kremowa z jarmużem i kiełbasą Crock Pot (Keto, Paleo, Whole30) i Zupa z Spiżarnia (: Zupa z kiełbasą, fasolą i makaronem ze szpinakiem).
Instrukcje
W garnku do zupy lub w piekarniku holenderskim na średnim ogniu gotuj kiełbasę i cebulę, aż kiełbasa przestanie być różowa, a cebula będzie miękka; odpływ.
Dodaj wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj ziemniaki; mieszanka przypraw, pieprz i szałwia; wrócić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 25-30 minut lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie. Wymieszaj kukurydzę i mleko; przegrzać.
Udekoruj czerwoną papryką.