Zupa kapustna Savoy z pierożkami z kaszy gryczanej
Zupa kapustna Savoy z pierożkami z kaszy gryczanej może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 23,31 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 753 kalorie, 23G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jabłko granny smith, usunięte uszkodzone liście, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa kapustna Savoy, Zupa Ziemniaczana Z Kapusty Savoy, oraz Curry Savoy Zupa Kapustna Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kminek i kolendrę umieść na małej patelni na średnim ogniu. Tosty, potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Nasiona Kminku
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjąć do deski do krojenia i ostudzić, o 2 protokół. Pokruszyć nasiona młotkiem lub patelnią, aż zostaną podzielone na kawałki, ale nie sproszkowane; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Patelnia
3
Umieść boczek w dużym, szerokim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i rumiane, o 10 do 12 protokół. W międzyczasie zetrzyj jabłko na dużych otworach tarki do pudełka w średniej misce i odstaw na bok (nie musisz obrać jabłka). Gdy boczek jest gotowy, użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść go na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem; odstawić. Pozostawić wytopiony tłuszcz w garnku na średnim ogniu.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Do garnka dodajemy starte jabłko i wszelkie soki, cebulę oraz pokruszony kminek i kolendrę, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 8 do 10 protokół.Wymieszać z musztardą, aż do równomiernego połączenia.
Dodać kapustę i odmierzoną sól, doprawić pieprzem i wymieszać do połączenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta lekko zwiędnie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Pieprz
Sól
1
Mąki, proszek do pieczenia, sól i pieprz ubić w dużej misce, aby rozbić grudki. Mieszaj z mlekiem i roztopionym masłem, aż ciasto się połączy (będzie bardzo gęste).Gdy zupa się gotuje, zmniejsz ogień do średnio niskiego poziomu. Doprawić solą i pieprzem. Upuść 1 czubatą łyżkę ciasta na raz do zupy na obwodzie garnka i powtarzaj, aż całe ciasto zostanie wykorzystane. Przykryć szczelną pokrywką i gotować, aż pierogi będą puszyste i ugotowane, a kapusta będzie miękka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Proszek Do Pieczenia
Kapusta
Masło
Pieprz
Ciasto
Mleko
Sól
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego