Zupa kalafiorowa z chrupiącą bułką tartą Chorizo
Zupa kalafiorowa z chrupiącą bułką tartą chorizo może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka liścia laurowego, cebuli, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, Zupa Z Owoców Morza Z Chrupiącą Bułką Tartą, oraz Herbed Kalafior Z Bułką Tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozpuścić masło.
Dodać pokrojoną w kostkę cebulę, zmiażdżone ząbki czosnku, gałązki tymianku i liść laurowy i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj różyczki kalafiora i rosół z kurczaka i doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż kalafior będzie bardzo delikatny po przekłuciu widelcem, o 20 protokół. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy.
W blenderze lub robocie kuchennym ostrożnie puree zupę partiami, aż będzie gładka.
Wlać zupę do czystego garnka i ustawić na małym ogniu. Wymieszać z grubą śmietaną i doprawić zupę kalafiorową solą i czarnym pieprzem.
Tymczasem, na średniej patelni, gotować posiekane chorizo na umiarkowanym ogniu, aż będzie prawie ostry, o 3 protokół.
Dodać panko i gotować, często mieszając, aż okruchy są chrupiące, o 5 protokół.
Przenieść bułkę tartą chorizo do małej miseczki.
Kadzi zupę do płytkich misek.
Posypać bułką tartą chorizo i podawać od razu, zanim bułka tarta się rozmoknie.