Zupa Kalafiorowa
Zupa kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bulion z kurczaka, świeże liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa zupa kalafiorowa z okruchami kalafiora parmezanem, Zupa mojej siostry: kremowa Curry Squash i zupa z kalafiora, oraz Purple Passion Soup! Zupa kalafiorowo-ziemniaczana.
Instrukcje
W dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu dodaj masło i pory i gotuj, aż pory będą miękkie, 5 do 7 protokół. Gdy pory będą miękkie, dodaj mąkę, dobrze mieszając i gotuj, aż cała mąka zostanie włączona.
Dodać bulion, kalafior i ziemniaki i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Po zagotowaniu zmniejszyć ogień do średnio niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić na około 5 minut.
Dodać zupę, partiami, do robota kuchennego lub blendera i puree. Powrót zupy do oryginalnego rondla na średnim ogniu, dodać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut, aby zupa zgęstniała. Wymieszać z szałwią. Zupę przełożyć do miseczek i udekorować estragonem lub szczypiorkiem.