Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami
Zupa jeżyn z brzoskwiniami i jagodami to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 108 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kirsch, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane brzoskwinie i jagody, Grillowane brzoskwinie i jagody, oraz Dżem Jeżyn Z Brzoskwiniami Lub Śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 1/2 szklanki jeżyn i wody w średnim rondlu nonaluminum. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć i gotować 15 minut lub aż jeżyny są bardzo miękkie. Naciśnij mieszaninę jeżyn przez sito na małej misce, zastrzegając płyn; wyrzucić nasiona.
Połączyć jeżyny płyn, 3 łyżki cukru i kirsch; przykryć i schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
Połączyć 3 łyżki cukru i brzoskwinie; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki jeżyn w każdej z 6 płytkich misek zupy. Ułóż 1/3 szklanki plastrów brzoskwini i około 2 1/2 łyżek jeżyn na każdej porcji.