Zupa Jabłkowo-Dyniowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Apple-Butternut Squash zupa spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz dyni, oliwa z oliwek, czapki z grzybów shiitake, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Jabłkowa Z Dyni, Zupa z dyni i jabłek, oraz Zupa z dyni i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż olej w naczyniu do pieczenia 9 x 13 cali; umieść squash na połowie patelni, przyciąć boki w dół. Ułóż jabłka, cebulę i grzyby w 1 warstwie na drugiej połowie patelni. Piec w środku piekarnika 45 minut lub do miękkości.
Wyjąć z piekarnika. Włączyć squash wyciąć stronę do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, czysty squash w robocie kuchennym w partiach z bulionem, parmezanem, czosnkiem, połową cebuli i jabłek oraz trzema czwartymi grzybów, aż będą gładkie.
Przełożyć czysty do dużego rondla.
Dodać pozostałe pieczone jabłka i cebulę do patelni z 1 szklanką wody, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Przynieś na wolnym ogniu. Chochla do 4 misek, udekorować plasterkami jabłka, pozostałymi grzybami i orzeszkami pinii.
Alarm oszczędzający czas! Zrób podwójną partię tej zupy i zamrozić w szczelnym pojemniku do trzech miesięcy. Wystarczy rozmrozić, podgrzać i podać na kolację w ostatniej chwili.