Zupa jęczmienna Bistro z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka wody, brązowa soczewica, Indyk kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Soczewicy I Jęczmienia, Zupa Jęczmienna Z Soczewicy, oraz Zupa z soczewicy i jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszaj soczewicę, cebulę, marchew, pomidory, kiełbasę i jęczmień w 4-quart Crock-Pot Slow cooker. Wymieszać z bulionem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Słonina Wieprzowa
Soczewica
Jęczmień
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 10 godzin lub aż soczewica i warzywa są miękkie. Do każdej porcji dodać musztardę i chrzan.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm