Zupa hominowo-wieprzowa z sosem Arbol Chile

Zupa hominowo-wieprzowa z sosem Arbol Chile
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Hominy i zupa wieprzowa z sosem Arbol Chile może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz hominy, rzodkiewki, żeberka wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa hominowo-wieprzowa z sosem Arbol Chile, Chile De Arbol Salsa, oraz Tosty Chile de Árbol i Salsa Tomatillo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować ząbki czosnku w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu, aż zacznie zmiękać i zaczernić w miejscach, obracając od czasu do czasu, o 15 protokół. Czosnek ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj nasiona sezamu do tej samej patelni. Wymieszać na średnim ogniu do złotego koloru, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj nasiona sezamu do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Połączyć chiles i 2 szklanki wrzącej wody w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Odstawić, aż chiles zmiękną i woda jest chłodna, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
7
Odcedzić, rezerwując moczenie cieczy. Chiles posiekać i umieścić w blenderze z nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj 1 szklankę zarezerwowanego płynu do namaczania; puree, aż będzie prawie gładka.
9
Dodaj ziele angielskie, czosnek i nasiona sezamu; puree, aż będzie gładka, dodając więcej płynu moczenia przez 1/4 cupfuls do cienkiego puree w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CzosnekCzosnek
10
Wlać puree do sitka ustawionego nad miską; naciśnij na stałe w sitku, aby wyodrębnić jak najwięcej płynu do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Umieścić nogi świń, kawałki wieprzowiny bez kości i kości szyi w bardzo dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj 12 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia, odtłuszczając szarą pianę z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać czosnek i sól; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina będzie miękka, o 1 godzinę 45 minut. Korzystanie szczypce, przenieść świńskie stopy, kawałki wieprzowiny bez kości, i kości do miski. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wyciągnij mięso w małych kawałkach z kości kończyn i szyi świń; wyrzuć kości i chrząstki. Kawałki wieprzowiny bez kości rozdrobnić grubo. Całe mięso wrzucić do bulionu w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj hominy; gotuj zupę 20 minut do mieszania smaków, odtłuszczając pianę z powierzchni. Doprawić zupę do smaku większą ilością soli. (Sos i zupę można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić SOS. Chłodna zupa lekko. Chill uncovered unto cold, następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Podgrzać zupę przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
ZupaZupa
SólSól
6
Zupa z chochli do misek. Podawać sos, limonki, kapustę, cebulę i rzodkiewki obok, aby dodać do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
KapustaKapusta
WapnoWapno
CebulaCebula
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
7
* Cienkie, czerwone, 3-calowe suszone chile, które jest bardzo gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn