Zupa Górska Atlas

Zupa Górska Atlas
Zupa górska Atlas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 34g tłuszczu i w sumie 505 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $2.96 za porcję. Mieszanka selera, papryki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z trzech ziemniaków Navan Atlas z rukolą, Zupa Mountain Man, oraz Ciasteczka Górskie.

Instrukcje

1
Moczyć morele w wodzie przez 2 godziny lub dłużej, aż będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj czosnek, cynamon, kminek i paprykę; gotuj i mieszaj przez 1 minutę. Podnieś ogień do średniej wysokości, pokrusz w mielonej jagnięcinie, mieszając i rozbijając drewnianą łyżką przez kilka minut, aż się zrumieni. Dodaj odsączone morele, seler, zieloną paprykę i pomidor.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Za pomocą obieraczki do warzyw zgol 5-6 pasków skórki z cytryny i dodaj do zupy z sokiem z cytryny. Dodaj wodę i cukier. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez pół godziny. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn