Zupa Grzybowo-jęczmienna z fasolą Cannellini i kapustą
Zupa Grzybowo-jęczmienna z fasolą Cannellini i kapustą to wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 135 kalorii, 7G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać jęczmień pęczak, cebula, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grzybowa zupa jęczmienna z białą fasolą, Kapusta potrójnie pomidorowa i fasola Cannellini, oraz Kapusta z musztardą i fasola Cannellini z kiełbasą.
Instrukcje
1
Umieścić jęczmień w szybkowarze lub dużym garnku do zupy, dodać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. W przypadku gotowania pod ciśnieniem, zablokuj pokrywę na miejscu i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia; gotuj pod ciśnieniem przez 18 minut. Obniż ciśnienie za pomocą metody szybkiego uwalniania. Jeśli gotowanie w zwykłym garnku do zupy, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 30 do 40 minut. Podczas gdy jęczmień jest gotowanie, gotować cebulę w patelni non-stick na średnim ogniu, aż zmięknie i zacznie brązowieć; dodając szczyptę sody oczyszczonej przyspieszy brązowienie. Gdy zaczyna się brązowy, dodać czosnek i grzyby i trochę soli i pieprzu, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować, mieszając regularnie, aż grzyby zmiękną, o 3 do 4 protokół.
Dodaj tymianek i sherry i gotować, aż alkohol gotuje off. Gdy jęczmień jest ugotowany, dodać grzyby do garnka wraz z pokrojoną kapustą i papryką. Jeśli na patelni są wysuszone kawałki, użyj trochę wody, aby ją spalić, i dodać, że i pozostałą część 4 szklanki wody do garnka też.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Alkohol
Przepis Na Pizzocheri
Uncje Płynu świeżej Wody
Jęczmień
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać fasolę cannellini i dusić pod przykryciem przez około 30 minut, aż kapusta będzie miękka, dodając dodatkową wodę, jeśli zrobi się zbyt gęsta. Wymieszaj sok z cytryny tuż przed podaniem i dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.