Zupa grzybowa na gorąco z Bok Choy

Zupa grzybowa na gorąco z Bok Choy
Gorąca i kwaśna zupa grzybowa z Bok Choy może być właśnie zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz czysty bulion warzywny, sriracha, zwykłe grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Zupa gorąco-kwaśna.

Instrukcje

1
Grzyby łodygowe. Boczniaki pokroić na pół, jeśli są duże, i pokroić shiitake i pieczarki. Umieścić w garnku z bulionem i doprowadzić do wrzenia, przykryte. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż grzyby są prawie miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
BoczniakiBoczniaki
GrzybyGrzyby
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj bok choy, 1 łyżka. imbir, i chiles i dusić 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Papryka ChiliPapryka Chili
ImbirImbir
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać 1 łyżkę. imbir, ocet, Sriracha i olej sezamowy. Top z zielonej cebuli i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej SezamowyOlej Sezamowy
KolendraKolendra
SrirachaSriracha
OcetOcet
ImbirImbir

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn