Zupa grochowa z tofu
Split Grochówka z tofu może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz marchew, bulion warzywny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Spróbuj Zupa na wiosnę: prosta, łatwa zupa grochowa, Zupa grochowa u mamy, oraz Zupa Grochowa Split dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
W dużym garnku wymieszaj mieszankę cebuli, ziemniaków, marchwi i podziel groszku.
Wlać bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
W blenderze lub robocie kuchennym, wymieszać tofu i szpinak aż kremowy, i wymieszać do garnka. Doprawić bazylią, solą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie 1 godzinę. Jeśli zupa stanie się zbyt gęsta, dodaj wodę.
Podawać na gorąco i cieszyć.