Zupa grochowa z Foie Gras

Zupa grochowa z Foie Gras
Zupa grochowa z Foie Gras to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka boczku, oliwy z oliwek, łodygi selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pierogi foie Gras z foie gras, Foie Gras Au Torchon, oraz Foie Gras I Piernik.

Instrukcje

1
Umieścić groszek w dużym garnku; dodać zimną wodę do pokrycia przez 2".
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odstawić na noc.
3
Odcedzić groszek; wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj cebulę, marchew, seler i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj wodę do pokrycia składników przez 2". Doprowadzić do wrzenia overmedium-na małym ogniu, często mieszając. Kontynuuj gotowanie na bardzo niskim wolnym ogniu, mieszając co 15 minut i od czasu do czasu odtłuszczając pianę z powierzchni, aż groch będzie prawie miękki, 2-3 godziny (czas będzie różny w zależności od wieku grochu). Doprawić solą. Gotować na wolnym ogniu groszek jest bardzo delikatny, 15-45 minutdłuższy. Doprawić do smaku solą i pepper.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Letcool lekko. Chill uncovered unto cold, thencover and chill. Powrót do gotowania na wolnym ogniu przedkontynuowanie.
7
Doprawić kostkami foie gras, jeśli używasz, zsól; podzielić na rozgrzane miski. Chochla hotsoup nad kostkami i odstawić, aż foie grasis ogrzewa się przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foie GrasFoie Gras
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Drizzlewith oleju; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn