Zupa grochowa, sałata i koper włoski
Groch, sałata i koper włoski zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Foodnetwork ma 30 fanów. Jeśli masz szalotkę, nasiona kopru włoskiego, groszek drobny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego, papryki, sałaty, Sałatka z sałaty i kopru włoskiego z winegretem cytrusowym, oraz Sałatka z sałatą i koprem włoskim z sosem pomarańczowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i koper włoski. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć rondel i gotować, aż prawie miękkie, mieszając od czasu do czasu, 6 do 7 protokół.
Dodaj sałatę i wrzucić, aż zwiędnie, 1 do 2 protokół.
Wymieszać w grochu, bulionie, 1 szklance wody i nasion kopru włoskiego. Doprowadzić zupę do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 5 do 6 protokół.
W blenderze zmiksuj zupę, 1 szklankę na raz, aż będzie gładka.
Wlać zupę z powrotem do rondla i utrzymać ciepło na małym ogniu. Doprawić pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Rozrzedzić zupę, dodając 1 łyżkę dodatkowego bulionu na raz, w razie potrzeby.
Zupę pokroić w miseczki i podawać.